A kolbászok alapanyagát a saját előállítású nagysúlyú sertések adják, amely elengedhetetlen a minőség szempontjából. A kolbász fő összetevője a sertéshús (70%) és a szalonna (30%), amelynek jellegzetes ízvilágát a fűszerpaprika, a só, és a fokhagyma megfelelő aránya adja meg. A kolbászokat a hagyományoknak megfelelően természetes bélbe töltjük, kézműves technológiával.
Sonkáink megfelelően takarmányozott, érett húsú sertésekből készülnek. Vágás után leformázzuk a sonkákat majd több napra sóágyba helyezzük, végül füstöléssel tartósítjuk. A termékek száraz hűvös helyen történő érlelést követően válnak fogyaszthatóvá.
A termékek alapját megfelelő érettségű zsírszalonnával rendelkező sertések adják. A szalonnákat többhetes sózás, pácolás és szikkasztás után saját füstölőnkben akácfa füstöléssel tartósítjuk. Füstölt szalonnáink egyedi íz harmóniáját ezen eljárás adja meg.
A tepertő alapanyaga a sertés apróra vágott zsírszalonnája, amelyet hagyományosan öntött üstben addig sütünk, amíg aranybarna színűvé nem válik, belseje pedig megfelelően légies nem lesz. A kisült töpörtőt fém edénybe száraz, hűvös helyre tesszük, így őrizzük ropogósságát. Egyaránt készítünk bőrös és bőr nélküli töpörtőt, illetve töpörtő krémet natúr és ízesített változatban.
Az új grillkolbászok alapanyagát a saját előállítású nagysúlyú sertések adják, amely elengedhetetlen a minőség szempontjából. A grill kolbász fő összetevője a sertéshús (70%) és a szalonna (30%), amelynek jellegzetes ízvilágát a zöldfűszer, fűszerpaprika,bors a só, és a fokhagyma megfelelő aránya adja meg. A kolbászokat a hagyományoknak megfelelően természetes bélbe töltjük, kézműves technológiával.